Skip to content

UMESLÄP: Hästtransporter i världsklass

Holmstrand Bil är stolta återförsäljare av Umesläps hästsläp och hästbussar i Stockholm och Uppsala. Umesläp tillverkar och levererar hästsläp och hästlastbilar av högsta kvalitet. Umesläps unika sandwichkonstruktion och fjädrade axlar ger en unik komfort och säkerhet. Det märker du och din häst redan vid första resan.

För hästens bästa sedan 1959

Välkommen till familjeföretaget Umesläp! Dom har konstruerat och tillverkat släp anpassade för skandinaviska förhållanden sedan 1959. Alla deras släp och hästlastbilar byggs sedan starten i deras fabrik i Bygdsiljum i Västerbotten.

Marknadsledande säkerhet

Chassi i aluminium, isolerade skåp med sandwichkonstruktion och fjädrade boggieaxlar som tillsammans gör vagnen lättare, starkare och stabilare. Ett säkerhetstänk inbyggt i varje detalj – från först början. För ditt och hästens bästa.

Oöverträffad komfort

Isolerade väggar, tak och golv i aluminium tillsammans med fjädrade boggieaxlar ger jämnare temperatur, mindre kondens och en lugn, stabil färd. Lösningar som frontinlastning för avslappnad baklängesåkning och dragfri ventilation är unika komfort-innovationer för både häst och chaufför.

Cirkulär hållbarhet

Lång livslängd och flitigt använd – det är cirkulärt! Vi bygger våra hästsläp för att de ska hålla och användas i många, många år. Ett högt nyttjande av resurser ger störst ekologisk effekt. Välkommen att bli cirkulär med Umesläp!

Hästlastbilar

Hästsläp