Skip to content

Mopedbilar i Stockholm

Vi på Holmstrand Bil har sedan 2018 sålt både Ligier och Microcar med stor framgång. Ligier är idag det absolut största märket på mark­naden och har många olika modeller. Man kan även skräddar­sy en mopedbil men ofta väljer våra kunder de befintliga modellerna. De flesta mopedbilarna vi salu­för har skinn, back­kamera, bluetooth för både telefon och musik som standard. Vanliga tillägg är motor­värmare och bas­låda. Samtliga modeller har 2 års garanti.

Vi har valt att sälja Ligier och Microcar moped­bilar därför att det är mark­nadens bästa och säkraste mopedbil. Sköter man dem väl så har de också mark­nadens bästa andra­hands­värde vilket gör det till den bästa moped­bils­investeringen.

För att kunna köra en moped­bil krävs att du har AM körkort och är 15 år. Alla med körkort i familjen kan använda den och den är helt befriad från väg­tullar och fordons­skatt. Man kan köpa bilen både privat och på företag. Givetvis ordnar vi förmånliga leasing och av­betalnings­lösningar. Leasing kan vi endast erbjuda företag.

Allt fler familjer upp­täcker för­delarna och den frihet som moped­bilen står för. Ton­åringen kan själv ta sig till och från sina aktivi­teter samtidigt som föräldrarna frigör tid och upp­skattar att barnen tryggt kan förflytta sig.

Kontakta gärna oss för mer information om modeller, priser och finansiering..