Skip to content

Upptäck friheten med stil i en JS50.

Gör varje körning oförglömlig i din Ligier JS50! Med en helt ny inredning är vår mopedbil nu ännu sportigare och praktiskt utrustad. Med detaljer som LED-belysning, instrumentbräda i kolfiber och större lastutrymme. 

Besök Sveriges första och enda Ligier Store hos Holmstrand Bil!

JS50 Sport

JS50 Sport Ultimate

JS50 Sport Pack

Play Video

10” touchscreen

Innovativ och störst pekskärm på marknaden. Finns även med dubbel USB-kontakt, backkamera och Carplay / Android Auto där du kan använda diverse appar såsom Google Maps m.fl.

Sportig invändig design

Gör varje körning oförglömlig i din Ligier JS50! Med en helt ny inredning är vår mopedbil nu ännu sportigare och praktiskt utrustad. Med detaljer som LED-belysning, kolfiber-finish och större lastutrymme. Glömde vi nämna den nya 10” pekskärmen? Den törsta på marknaden, du kommer älska den! Med JS50 kan du njuta av premium kvalité och överlägsen uppkoppling.

Play Video

Friheten att köra elektrisk: Myli

Framtagen för att uppfylla alla dina krav på en modern elmopedbil. Myli revolutionerar marknaden för mopedbilar genom att vara 100% elektrisk. Myli kommer i 4 olika modeller med fler olika batteripack att välja mellan. Med många nya funktioner och den längsta batteriräckvidden på marknaden är Myli mopedbilen för alla som söker en prisvärd elbil.

LIGIER: Mopedbil från 15 års ålder

Vi på Holmstrand Bil har sedan 2018 sålt både Ligier och Microcar med stor framgång. Ligier är idag det absolut största märket på mark­naden och har många olika modeller. Man kan även skräddar­sy en mopedbil men ofta väljer våra kunder de befintliga modellerna. De flesta mopedbilarna vi salu­för har skinn, back­kamera, bluetooth för både telefon och musik som standard. Vanliga tillägg är motor­värmare och bas­låda. Samtliga modeller har 2 års garanti.

Vi har valt att sälja Ligier moped­bilar därför att det är mark­nadens bästa och säkraste mopedbil. Sköter man dem väl så har de också mark­nadens bästa andra­hands­värde vilket gör det till den bästa moped­bils­investeringen.

För att kunna köra en moped­bil krävs att du har AM körkort och är 15 år. Alla med körkort i familjen kan använda den och den är helt befriad från väg­tullar och fordons­skatt. Man kan köpa bilen både privat och på företag. Givetvis ordnar vi förmånliga leasing och av­betalnings­lösningar. Leasing kan vi endast erbjuda företag.

Allt fler familjer upp­täcker för­delarna och den frihet som moped­bilen står för. Ton­åringen kan själv ta sig till och från sina aktivi­teter samtidigt som föräldrarna frigör tid och upp­skattar att barnen tryggt kan förflytta sig.

Inga begränsningar, tänj på gränserna, lev fullt ut, överallt, hela tiden. Ligier mopedbil är den perfekta partnern för dina äventyr.

Välj din egen attityd med JS60.

100% SUV, 100% Ligier! JS60 är mopedbilen med en förstklassig SUV-känsla. Med en design inspirerad av Porsche och sina iögonfallande LED-strålkastare, både fram och bak, står den verkligen ut i mängden.

JS60 Chick

JS60 Sport Ultimate

Ligier Myli

XXL bagageutrymme utan kompromiss!

Med en enastående lastvolym får du enkelt med dig allt du kan tänkas behöva.

Play Video
Play Video

Nya fälgar: VEGA & EXTREME!

Ligier JS60 erbjuder snygga aluminiumfälgar i storleken 15” eller 16“, beroende på modell. JS60 Chic har snyggt tvåfärgade fälgar i storleken 15″.

Sveriges första och enda Ligier Store hos oss på Holmstrand Bil!

Stig in i paradiset för moppebilar hos Holmstrand Bil, din officiella Ligier-återförsäljare! Vi är stolta över att ha blivit utvalda som Official Ligier Store, vilket betyder att vi är din främsta destination när det gäller att köpa mopedbilar av högsta kvalitet. Hos oss hittar du de allra senaste modellerna, och vi är ständigt uppdaterade med de nyaste trenderna och innovationerna inom branschen.

Välkommen till Holmstrand Bil, där moppebilssdrömmar blir verklighet. Upptäck det senaste inom Ligier-mopedbilar och upplev den ultimata moppebilsupplevelsen tillsammans med oss!

Vanliga frågor

Köpa mopedbil (ny) gör du hos auktoriserade återförsäljare för att kunna få de garantier och säkerheter du behöver. De har även stor kunskap kring mopedbilar.

Det finns bara ett antal försäkringsbolag som har rimliga priser på försäkring. Antingen Svensk Mopedbilsförsäkring, IF, Länsförsäkringar eller Folksam.

En mopedbil (ny) kostar mellan 180 000 till 250 000 kr. En begagnad kan kosta allt från 60 000 kr till 175 000 kr.

En mopedbil (ny) kostar mellan 180 000 till 250 000 kr. En begagnad kan kosta allt från 60 000 kr till 175 000 kr.

Säkerheten skiljer sig mellan mopedbilar. Ligier har en aluminiumram runt hela mopedbilen samt möjlighet till airbagratt

Reglerna är att man behöver vara fyllda 15 år och ha AM-körkort. Sedan får man köra på alla vägar utom motorväg.

Att köra mopedbil utan körkort är olagligt

Du får köra i 45 km/tim med mopedbil, den har en begränsning på det. Till skillnad från A-traktor/EPA-traktor där du endast kan köra 30 km/tim.

Den säkraste mopedbilen beror nog på vem du frågar. Men Ligier har både en aluminiumram och airbagratt (tillägg) och anses som en av de säkraste om inte den säkraste.

Reglerna är att man behöver vara fyllda 15 år och ha AM-körkort. Sedan får man köra på alla vägar utom motorväg.