HOLMSTRAND BIL AB

Mopedbilar i Stockholm

Vi är återförsäljare för Ligier och Microcar!

Vi på Holmstrand Bil har sedan 2018 sålt både Ligier och Microcar med stor framgång. Ligier är idag det absolut största märket på mark­naden och har många olika modeller. Man kan även skräddar­sy en mopedbil men ofta väljer våra kunder de befintliga modellerna. De flesta mopedbilarna vi salu­för har skinn, back­kamera, bluetooth för både telefon och musik som standard. Vanliga tillägg är motor­värmare och bas­låda. Samtliga modeller har 2 års garanti.

Vi har valt att sälja Ligier och Microcar moped­bilar därför att det är mark­nadens bästa och säkraste mopedbil. Sköter man dem väl så har de också mark­nadens bästa andra­hands­värde vilket gör det till den bästa moped­bils­investeringen.

För att kunna köra en moped­bil krävs att du har AM körkort och är 15 år. Alla med körkort i familjen kan använda den och den är helt befriad från väg­tullar och fordons­skatt. Man kan köpa bilen både privat och på företag. Givetvis ordnar vi förmånliga leasing och av­betalnings­lösningar. Leasing kan vi endast erbjuda företag.

Allt fler familjer upp­täcker för­delarna och den frihet som moped­bilen står för. Ton­åringen kan själv ta sig till och från sina aktivi­teter samtidigt som föräldrarna frigör tid och upp­skattar att barnen tryggt kan förflytta sig.

Kontakta gärna oss för mer information om modeller, priser och finansiering..